Το PHALLOSAN® έχει σχεδιαστεί για μεγέθυνση και ευθυγράμμιση πέους χωρίς εγχείρηση.

Χρήση

Το PHALLOSAN® forte έχει σχεδιαστεί για μεγέθυνση και ευθυγράμμιση πέους χωρίς εγχείρηση. Η διαδικασία του προστατευτικού με κενό αέρος του PHALLOSAN® forte είναι επίσης κατάλληλη και για επιτυχημένη αντιμετώπιση στυτικών δυσλειτουργειών, κύρτωσης και ελάττωσης του μεγέθους του πέους.

Η επιτυχία του PHALLOSAN® forte οφείλεται στην απλή, εύκολη στη χρήση, ανώδυνη και χωρίς εγχείρηση τέντωση του ιστού του πέους και του απογγώδους ιστού μέσω της δημιουργίας νέων κυττάρων. Η αρχή αυτή είναι γνωστή στους λαούς εδώ και αιώνες - μέχρι όμως τη δημιουργία του PHALLOSAN® forte δεν υπήρξε παγκοσμίως κανένα σύστημα ή καμία τεχνική, που να μπόρεσε να εγγυηθεί ανώδυνα και με διάρκεια αυτή τη τέντωση.

Η χρήση του PHALLOSAN® forte για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πολλών μηνών αποτυπώνεται με μια πολύ απλή μορφή:

3 (μήνες χρήσης) συν Χ= διατηρούμενη ανανέωση κυττάρων, με αποτέλεσμα αύξηση του μήκους και της περιμέτρου.

Στην ορθοπεδική εδώ και 20 χρόνια έχει εφαρμοστεί με επιτυχία μια αντίστοιχη διαδικασία επιμήκυνσης κάτω άκρου: Μετά από εγχείρηση αφαίρεσης του οστού ακολουθείται μια συστηματικά ελεγχόμενη τέντωση. Βέβαια εδώ οι ειδικοί εργάζονται με ένα σπειρωειδές σύστημα,με το οποίο το πόδι τεντώνεται κατά χιλιοστά, και που παράλληλα δημιουργούνται νέα οστικά κύτταρα- χωρίς καμία παράλληλη βλάβη στα νεύρα και τα αγγεία, τις συνδέσεις και τους μύες. Η μέσω αυτής της διαδικασίας αύξηση του μήκους μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής πολλών ασθενών, όπως και το PHALLOSAN® forte.

Για μια επιτυχημένη και με διάρκεια επιμήκυνση ή μεγέθυνση πέους, πρέπει στο μέλος να δημιουργηθούν νέα κύτταρα. Το PHALLOSAN® forte επιτρέπει στα πρηξίματα να αναπτυχθούν και να μετασχηματιστούν (σε περιπτώσεις κύρτωσης του πέους) μέσα από την πίεση και την άσκηση δύναμης. Μετά από χρήση πολλών μηνών μπορούν τα νέα κύτταρα να πετύχουν μια τρισδιάσττη διαστολή. Έτσι αυξάνεται το πέος σε μήκος και σε περίμετρο. Αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσα από το σύστημα προστασίας μέσω κενού αέρος του PHALLOSAN® forte Η δύναμη ασκείται διαδοχικά, μια συνεχώς αυξανόμενη πίεση δεν είναι βλαβερή, αν και εμείς συνιστούμε μια σταδιακή αύξηση της δύναμης. Το μότο μας:απαλή δύναμη, αλλά τακτικά και με διάρκεια. Στην αρχή της χρήσης του PHALLOSAN® forte είναι πιθανό να νιώσετε ένα ελαφρό ανατρίχιασμα. .Αυτό όμως παρουσιάζεται μόνο τις πρώτες μέρες της χρήσης.

Το PHALLOSAN® forte ενδείκνυται για πολλούς τύπους

Τομείς χρήσης: