Ιατρικές πληροφορίες.

Ιατρικές πληροφορίες

Η συσκευή  PHALLOSAN® forte που δημιουργήθηκε από εμάς είναι πατενταρισμένη. Βασίζεται σε μια απλή άσκηση τάσης στο πέος που δεν προκαλεί τραυματισμούς του πέους και του σπογγώδους ιστού που βρίσκεται μέσα σε αυτό και η μακροχρόνια χρήση προκαλεί αύξηση όχι μόνο του μήκους αλλά και της διαμέτρου του πέους. Η διαδικασία βασίζεται σε γνώσεις σχετικές με τη δημιουργία νέων κυττάρων και ιστού δέρματος σε περίπτωση που ασκείται μηχανική τάση, τις οποίες κατέχει τόσο η ιατρική όσο και η εθνολογία, όπως για παράδειγμα στη μεγέθυνση των λοβών των αυτιών, των χειλιών ή του πέους σε λαούς στην Αφρική και την Ινδία.

Η διαδικασία του τεντώματος έχει χρησιμοποιηθεί από τη σύγχρονη ιατρική εδώ και πολλά χρόνια. Μια διαδικασία που είναι γνωστή εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια στην ορθοπεδική είναι η επιμήκυνση ενός μέλους. Μετά τον εγχειρητικό διαχωρισμό του κόκκαλου ακολουθεί μια συστηματική και ελεγχόμενη άσκηση δύναμης στο πόδι. Η διαδικασία βασίζεται σε ένα σύστημα το οποίο τεντώνει ανά χιλιοστά το πόδι. Έτσι δημιουργούνται όχι μόνο κύτταρα στα κόκκαλα αλλά και ιστός δέρματος και ίνες μυών χωρίς να τραυματίζονται τα νεύρα και τα αγγεία. Αυτή η διαδικασία δίνει τη δυνατότητα να μεγαλώσει σε μήκος για αρκετά εκατοστά. Και στην πλαστική χειρουργική μέσω της τεχνητής άσκησης δύναμης δημιουργείται νέο δέρμα για μεταμόσχευση ή μετά την πρόσκαιρη τοποθέτηση ενός διαστολέα κάτω από το δέρμα μετά τη μαστεκτομή δημιουργείται ο χώρος για την τοποθέτηση ενός εμφυτεύματος.
 

Συνέδρια και εκθέσεις

61ο συνέδριο της γερμανική εταιρίας ουρολόγων (DGU)

61ο συνέδριο της γερμανική εταιρίας ουρολόγων

Το τετραήμερο συνέδριο στη Δρέσδη από τις 16 μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2009 έδωσε μια πολύ καλή εικόνα για τις νέες επιστημονικές γνώσεις στον τομέα της ουρολογίας.

Το PHALLOSAN® forte παρουσιάστηκε εκεί στο αποτελούμενο από ειδικούς κοινό. Το ενδιαφέρον για μια συντηρητική θεραπεία της μίκρυνσης του πέους ήταν μεγάλο. Μετά την αφαίρεση του προστάτη ή της ουροδόχου κύστης ακολουθεί μεγάλη απώλεια σε μέγεθος του πέους. Η παρανέργεια αυτή είναι τραυματική για τον άντρα. Το PHALLOSAN® forte παρακινεί το πέος να έρθει σε στύση, οδηγεί στη δημιουργία νέου ιστού δέρματος μέσω των ανώδυνων ρήξεων του υπάρχοντος ιστού και κατ' αυτόν τον τρόπο είτε το μέγεθος παραμένει σταθερό είτε παρουσιάζεται αύξηση.