Μεγέθυνση πέους μέσω της δημιουργίας νέων κυττάρων.

PHALLOSAN® forte - για άντρες με μέγεθος


 
 

Το PHALLOSAN® forte είναι παγκοσμίως το μοναδικό πατενταρισμένο ορθοπεδικό σύστημα με ζώνη και με ένα πρωτοποριακό σύστημα κενού αέρος, γι ακόμα πιο γρήγορο αποτέλεσμα στη μεγέθυνση και την ευθυγράμμιση του πέους, το οποίο σάς βοηθάει να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας και να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Το PHALLOSAN® forte μεγαλώνει και τη βάλανο, καθώς με τη δημιουργία κενού αέρος η δύναμη ασκείται στην άκρη της βαλάνου. Όλες οι άλλες συσκευές ασκούν δύναμη στο σημείο μετά τη βάλανο.

 Έχουμε πάνω από δεκαετή πείρα στην παραγωγή και τη χρήση συστημάτων για τη μεγέθυνση, την επιμήκυνση και την ευθυγράμμιση πέους. Πολυετείς έρευνες και η αξιοποίηση των χιλιάδων ερωτήσεων που μας έχουν θέσει πελάτες μας, μας βοήθησε να δημιουργήσουμε το σύστημα PHALLOSAN® forte. 

Οι ευρωπαϊκές υπηρεσίες υγείας έχουν αξιολογήσει το PHALLOSAN® forte ως ιατρικό προϊόν πρώτης τάξης. Πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας και έχει το σήμα CΕ.

Υπάρχουν άλλοι μεγεθυντές πέους και υπάρχει και το PHALLOSAN® forte. Μάθετε περισσότερα για τον τρόπο λειτουργίας του συστήματός μας που βασίζεται στη δημιουργία κενού αέρος με βάση τη διαδικασία Soft Power. Διαδικασία:

Η αρχή δράσης:

Ο ιστός του δέρματος στο πέος παρακινείται να δημιουργήσει νέα κύτταρα μέσω της συνεχούς και ελαφράς δύναμης που ασκείται σε αυτό. Το PHALLOSAN® forte φροντίζει ώστε να ασκείται μια σχεδόν ανεπαίσθητη δύναμη μέσω του κενού αέρος, η οποία ξεκινώντας από τη βάλανο επιδρά σε ολόκληρο το πέος. Χάρη στην άνετη χρήση του PHALLOSAN® forte μπορείτε με ευκολία να το φοράτε πάνω από δέκα ώρες χωρίς να επιβαρύνεστε με οποιονδήποτε τρόπο, πράγμα που αποτελεί βασική προϋπόθεση για την επιτυχία! Και επίσης, το PHALLOSAN® forte δεν θα σας φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση, καθώς σε αντίθεση με άλλες συσκευές, αποκλείεται να πέσει από το παντελόνι σας.

Σε αντίθεση με άλλα συστήματα τεντώματος το PHALLOSAN® forte δεν σας προσφέρει μόνο την εγγύηση για μεγέθυνση του πέους χωρίς πόνο,β αλλά μπορείτε να το φοράτε και τη νύχτα, καθώς το σύστημα εφαρμόζει κατά τρόπο που να μπορεί να πορσαρμοστεί ανά πάσα ώρα και στιγμή σε μια πιθανή στύση Η κυκλοφορία του αίματος δεν εμποδίζεται σε καμία στγμή. Σε αντίθεση με τα άλλα συστήματα, δεν υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού.

Εγγύηση υγείας:

Το PHALLOSAN® forte έχει το σημα CE και ανταποκρίνεται στην EC Council Directive 93/42/EEC. Εξάλλου ανταποκρίνεται στα στάνταρ EN 980, EN ISO 14971 und EN ISO 10993-1. Έχει παρασκευαστεί με βάση τα ιατρικά στάνταρ των ευρωπαϊκών υπηρεσιών υγείας. Τα υλικά που εχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του δεν προκαλούν προβλήματα στο ανθρώπινο σώμα και έχουν ελεγθεί για τη συμβατότητά τους με τον ανθρώπινο οργανισμό. Η υφασμάτινη ελαστική ζώνη που κατασκευάστηκε ειδικά για τη μεγέθυνση πέους με τη χρήση του PHALLOSAN® forte δεν περιέχει φορμαλδεΰδη. Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιούνται δεν προκαλούν αλλεργίες κι δεν περιέχουν λάτεξ. Το σημείο επαφής στην υφασμάτνη ελαστκή ζώνη έχει κατασκευαστεί από ιατρική σιλικόνη σε μορφή αφρού.

Χρήση της μεγέθυνσης πέους με το PHALLOSAN® forte

Η χρήση είναι απολύτως ανώδυνη και μπορεί να γίνεται για 12 ώρες κατά τη διάρκεια της μέρας ή της νύχτας. Το αποτέλεσμα είναι ανάλογο.

Η πίεση που δημιουργείται στη βεντούζα έχει ως αποτέλεσμα να αποφεύγεται ο κίνδυνος να βγει η βάλανος από τη συσκευή. Η πίεση οδηγεί επίσης σε αύξηση του μεγέθους της βαλάνου.

Η ένταση της δύναμης μπορεί να ρυθμιστεί στη λουρίδα της ζώνης.

Όλα τα εξαρτήματα καθαρίζονται εύκολα. Το προϊόν περιέχει εκτενείς και εικονογραφημένες οδηγίες χρήσης. Όλα τα εξαρτήματα της ζώνης μπορούν να παραγγελθούν χωριστά.Οι κόπιτσες καθιστούν εύκολη και άνετη την αλλαγή.

Το νέο προστατευτικό κάλυμμα προστατεύει τη βάλανο και την πόσθη από ερεθισμούς και πρηξίματα σε περίπτωση που ασκηθεί υπερβολική δύναμη. Ασκεί μια ελφρά δύναμη στην επιφάνεια του ιστού του δέρματος παρόμοια με αυτήν που ασκεί ένα χειρουργικό σωληνάκι ή η στολή ενός πιλότου. Η δύναμη που ασκείται μπορεί πλέον να αυξηθεί, γεγονός που επιταχύνει την επιτυχία.