Ερωτήσεις και απαντήσεις.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

Πατήστε στις επιμέρους ερωτήσεις για να διαβάσετε τις αντίστοιχες απαντήσεις.

Πού βασίζεται η αρχή του PHALLOSAN® forte;

Το PHALLOSAN® forte λειτουργεί σύμφωνα με μια αρχή, η οποία στο σύγχρονο δυτικό πολιτισμό παρουσιάζεται ως καινοτομία, αλλά έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και αιώνες από λαούς για πολιτιστικούς σκοπούς: Η μεγέθυνση του πέους μέσω μιας διαρκούς τέντωσης. Τοποθετώντας βαρίδια για πολλά χρόνια οι Karamojong στη βόρεια Ουγκάντα και οι λεγόμενοι ιεροί Sadhus στην Ινδία και  μεγάλωναν το πέος τους φτάνοντας μέχρι και τα 45 εκατοστά.

Με αυτή την ειδική διαδικασία πίεσης και το συνεχές, ανώδυνο τέντωμα προκαλείται στο πέος η δημιουργία νέων κυττάρων. Έτσι μεγαλώνει σε μήκος και περίμετρο.

Είναι το πακέτο πράγματι ουδέτερο;

Το πακέτο φαίνεται απολύτως ουδέτερο εξωτερικά. Δεν περιλαμβάνει κανενός είδους σχέδια ή λέξεις, που θα μαρτυρούσαν το περιεχόμενό του. Ούτε καν από την απόδειξη δεν αποκαλύπτεται το περιεχόμενό του. Το προιόν που παραδίδεται αναγράφεται ως "μηχανή επέκτασης".

Τα στοιχεία σας αποθηκεύονται σε έναν υπολογιστή, που δε συνδέεται με το δαδίκτυο. Αν δεν το επιθυμείτε, δε θα λαμβάνετε ποτέ από μας διαφημιστικά φυλλάδια ή ανεπιθύμητα ενημερωτικά φυλλάδια. Τα στοιχεία σας δε θα δοθούν ούτε θα πουληθούν σε κάποιον περαιτέρω. Γι αυτό εγγυόμαστε. Πολλοί ευχαριστημένοι πελάτες μας εδώ και χρόνια επιβεβαιώνουν αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης.

Επηρεάζει η χρήση ναρκωτικών ουσιών το μέγεθος του πέους;

"Σε νεαρούς άντρες που κατά την εφηβεία τους κάνουν χρήση ηρωίνης, το πέος σταματά να αναπτύσσεται. Παραμένει στο μέγεθος πέους εφήβου. Η ηρωίνη επιδρά στο σώμα έτσι, ώστε αυτό να μην μπορεί να αναπτύξει ομαλά τα γεννητικά όργανα. Ως ενήλικες οι χρήστες υποφέρουν εφ όρου ζωής από μικρό πέος." (Dr. von Soer, Ψυχολόγος, τέως Υπέυθυνος για ζητήματα ναρκωτικών ουσιών στο Αμβούργο) . Με το PHALLOSAN® forte μπορούν να βοηθηθούν.

Το PHALLOSAN® forte φοριέται μόνο από την μια μεριά;

Κάθε δύο μέρες θα πρέπει να αλλάζει η κατεύθυνση πίεσης.

Αν παρατηρηθεί στύση καθώς φοράω το PHALLOSAN® forte, μπορεί αυτό να προκαλέσει πόνο;

Κατά τη διάρκεια στύσης νιώθει κανείς μια συγκεκριμένη πίεση στη βάλανο. Δεν προκαλείται όμως πόνος, καθώς τεντώνεται μαζί και το ειδικό προστατευτικό προφυλακτικό.

Πρέπει να απομακρύνεται η συσκευή κατά την ούρηση;

Συνιστούμε να απομακρύνετε το προφυλακτικό κατά την ούρηση για λόγους υγιεινής.

Πόσα εκατοστά επιμηκύνεται το πέος με το PHALLOSAN® forte;

Στους λαούς Karamojong και Nuba στην κεντρική Αφρική παρατηρήθηκε μάκρος πέους μέχρι και 45 εκατοστά. (Stern, 30.11.1995, τεύχος 49) μετά από μακροχρόνιο τέντωμα. Με το PHALLOSAN® forte παρατηρείται επιμήκυνση ήδη και μετά από διάστημα μερικών μηνών.

Τι συμβαίνει όταν κάποιο εξάρτημα του PHALLOSAN® forte είναι ελαττωματικό;

PHALLOSAN® forte διαθέτει εγγύηση 12 μηνών για όλα τα εξαρτήματά του εκτός από το ελαστικό προφυλακτικό.

Πλένεται η ζώνη;

Το PHALLOSAN® forte πλένεται στους 30° C (πλύσιμο στο χέρι). Όλα τα τμήματα, που έρχονται σε επαφή με το σώμα, έχουν ελεγχθεί σύμφωνα με το ÖkoTex/100. Το απορροφητικό σπογγώδες υλικό και η δερμάτινη ζώνη είναι TÜV ελεγμένα, και ανοίγουν με φερμουάρ, ώστε όλα τα τμήματα να μπορούν να πλένονται ξεχωριστά. Το ελαστικό προφυλακτικό είναι ανταποκρίνεται στα στάνταρ CE και έχει ελεγχθεί σύμφωνα με τα US-Standart(FDA) στις Η.Π.Α. Αποτελείται από ειδικό βιοσυμβατό υλικό. Έτσι έχει μειωθεί ο κίνδυνος μόλυνσης στο ελάχιστο.

Μπορεί ο κάθε χρήστης να καθορίσει μόνος την θεραπεία του PHALLOSAN® forte;

Το PHALLOSAN® forte μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο τον χρήστη χωρίς ανάλογες ιατρικές γνώσεις. Οι οδηγίες χρήσης είναι ιδιαίτερα αναλυτικές και με πολλές εικόνες. Επιπλέον διαθέτουμε και μια τηλεφωνική γραμμή +423 235 84 77, στην οποία μπορείτε να μας καλείτε. Μέχρι στιγμής μπορέσουμε να βοηθήσουμε με τη συμβουλή μας όλους τους πελάτες μας.

Υπάρχουν έρευνες, που να πιστοποιούν την επιτυχία της χρήσης του PHALLOSAN® forte;

Ο νόμος για τα φαρμακευτικά σκευάσματα απαγορεύει στις νέες του διατάξεις αναφορές  στην αποτελεσματικότητα ενός προϊόντος και στις επιτυχημένες κλινικές μελέτες, κάτι που μας απασχολεί ιδιαίτερα, καθώς ο χρήστης δεν μπορεί να έχει στη διάθεσή του πληροφορίες σχετικά με κλινικές έρευνες και την αποτελεσματικότητα του πρϊόντος, κάτι που θα τον βοηθούσε να αποφασίσει αν θα το προμηθευτεί.

Υπάρχουν διάφορες δημοσιεύσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα του PHALLOSAN® forte, που ευχαρίστως τις παρουσιάζουμε στον γιατρό σας.

Wat gebeurt er, als ik jeans of andere nauwe broeken wil dragen?

PHALLOSAN® forte is ook onder een spijkerbroek of nauwe broeken niet te zien. Eventueel ontstaat een afdruk, die een grote penis aanduidt.  Enkel bij het dragen van een zwembroek zou men de riem en het condoom kunnen herkennen.

Ποιες παρενέργειες και κίνδυνοι μπορεί να εμφανιστούν από τη χρήση του PHALLOSAN® forte;

Η χρήση του PHALLOSAN® forte πραγματοποιείται με προσωπική ευθύνη, εντούτοις η τήρηση των οδηγιών χρήσης αποκλείει κάθε κίνδυνο. Αποφύγετε τη χρηση του PHALLOSAN® forte πάνω σε μολύνσεις ή ανοιχτές πληγές πάνω στο πέος.

Η χρήση του PHALLOSAN® forte πρέπει να αποφεύγεται και στις παρακάτω περιπτώσεις: κατανάλωση αλκοόλ, χρήση ναρκωτικών ουσιών, παυσίπονων και υπνωτικών ή ηρεμιστικών φαρμάκων, καθώς μπορεί να εμποδιστεί η φυσική αίσθηση και κατά τη διάρκεια του ύπνου να γλιστρήσει η ζώνη, χωρίς να γίνει αυτό αντιληπτό.

Τι συμβαίνει όταν φοράω τζιν ή άλλο στενό παντελόνι;

To PHALLOSAN® forte δεν είναι ορατό ακόμα και κάτω από το τζιν ή κάποιο άλλο στενό παντελόνι. Πιθανόν να φαίνεται ένα πρήξιμο, που μαρτυρά ένα μεγάλο πέος. Μερικές φορές μόνο κάτω από το μαγιώ είναι ορατή η ζώνη και το προφυλακτικό.

Μπορώ να φοράω το PHALLOSAN® forte και κατά τη διάρκεια της νύχτας;

Σύμφωνα με τελευταίες έρευνες το PHALLOSAN® forte μπορεί να φοριέται και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Κατά τις βραδινές φυσιολογικές στύσεις, τεντώνεται μαζί και το προφυλακτικό. Δεν επηρεάζεται η κυκλοφορία του αίματος.

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στη χρήση του PHALLOSAN® forte και στη χρήση μιας τρόμπας κενού αέρος;

Η τρόμπα κενού αέρος ενδείκνυται μόνο για περιπτώσεις στυτικής δυσλειτουργίας. Δε δημιουργήθηκε για ένα διαρκές τέντωμα του πέους. Γι αυτό και οι δημιουργοί της συνιστούν μια περιορισμένη χρονικά χρήση της τάξης των 20-30 λεπτών. Το PHALLOSAN® forte μπορεί άνετα να φοριέται καθημερινά ακόμα και πάνω από 8 ώρες κάτω από τα ρούχα. Ακόμα δεν επηρεάζει την αποτελεσματικότητα η καθιστική στάση. Το PHALLOSAN® forte φτάνει στην επιτυχία ανάλογα με τη διάρκεια της χρήσης. Είναι αποδεδειγμένο ότι υπάρχει άμεση σχέση ανάμεσα στο χρόνο χρήσης και την αύξηση του μεγέθους. Κατά τη χρήση της τρόμπας κενού αέρος πάνω από το συνιστώμενο χρόνο των δημιουργών του, υπάρχει ο κίνδυνος να προκληθούν θρομβώσεις στο πέος από μια ιδιαίτερα έντονη πίεση. Αυτές μπορούν μετά να αφαιρεθούν μόνο με εγχείρηση

Πού εντοπίζεται η διαφορά μεταξύ της μεγέθυνσης πέους με το PHALLOSAN® forte και με εγχείρηση;

Το PHALLOSAN® forte επιδρά μέσω μιας προσεκτικής πίεσης πάνω στον ιστό του πέους έτσι ώστε να δημιουργούνται νέα κύτταρα.

Σε μια εγχείρηση αντιθέτως, αφαιρείται ο χαλινός, που συνδέει το πέος με το ισχίο. Το πέος τραβιέται λίγο από το υπόλοιπο σώμα. Η γωνία απόκλισης του πέους σε στύση αλλάζει. Το πέος σε στύση στέκεται συχνά μόνο σε γωνία περίπου 45 μοιρών ή λυγίζει προς τα κάτω. Τελικά μια ουσιαστική επιμήκυνση επιτυγχάνεται μόνο, όταν το μέλος μετά από μια επιτυχημένη εγχείρηση μπορεί να τεντωθεί κι άλλο. Ένα τέτοιο αλλά και καλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με τη αποκλειστική χρήση του PHALLOSAN® forte χωρίς εγχειρητική παρέμβαση.

Απαιτείται για τη χρήση ένα ελάχιστο μήκος πέους;

Το PHALLOSAN® forte είναι κατάλληλο για κάθε μέγεθος πέους. Το κικρό κενό αέρος καλύπτει τόσο ένα μικρό πέος, όσο και ένα πέος με σχετικά μικρή βάλανο, χωρίς κανένα πόνο και πίεση.

Σε συσκευές που δουλεύουν αποκλειστικά με μια θηλιά παρατηρήθηκε συχνά η εμπειρία( πολλοί πελάτες το αναφέρουν) να γλιστρά η βάλανος εκτός της θηλειάς που θα έπρεπε να τη συγκρατεί, ή να προκαλούνται πόνοι στη βάλανο μέσα από την πίεση της θηλιάς.

Θα γίνει το πέος μέσω της επιμήκυνσης λεπτότερο;

Το πέος δε μεγαλώνει μόνο σε μήκος, αλλά και σε περίμετρο μέσω της ειδικής διαδικασίας πίεσης και της διαρκούς δημιουργίας νέων κυττάρων. Αυτή η διαδικασία γίνεται αρχικά αντιληπτή μέσα από ένα ενοχλητικό τράβηγμα, το οποίο όμως εξαφανίζεται μετά από λίγες μέρες.

Εφαρμόζεται αυτή η αρχή στην ιατρική;

Ναι. Είναι γνωστό, ότι μέσω διαρκούς τριβής (δύναμη, πίεση) προκαλείται η δημιουργία νέων κυττάρων (π.χ. κάλοι). Η σύγχρονη ιατρική εφαρμόζει αυτόν τον διορθωτικό μηχανισμό σε πλαστικές επεμβάσεις του δέρματος. Προσωρινά τεντώνεται το δέρμα και έτσι δημιουργείται νέος ιστός για τις απαραίτητες δερματικές μεταμοσχεύσεις. Μια διαδικασία, γνωστή στην ορθοπεδική πάνω από 20 χρόνια, είναι η επιμήκυνση του κάτω άκρου. Μετά από εγχείρηση αφαίρεσης του οστού πραγματοποιείται επιτυχημένα ένα συστηματικά ελεγχόμενο τέντωμα. Η διαδικασία πραγματοποιείται με τη βοήθεια ενός σπειροειδούς συστήματος, με το οποίο το πόδι τεντώνεται κατά μερικά χιλιοστά. Έτσι όχι μόνο δημιουργούνται νέα οστείκά κύτταρα, αλλά και ενώσεις και μύες χωρίς φθορά των νεύρων και των αγγείων.  Αυτή η διαδικασία καθιστά δυνατή την αύξηση του μήκους κατά μερικά εκατοστά.

Μπορεί η χρήση του PHALLOSAN® forte να επηρεάσει τη στύση;

To PHALLOSAN® forte ασκεί μέσω μιας αυξανόμενης έντασης κυκλοφορίας του αίματος μια έντονη διέγερση στη βάλανο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη σεξουαλική διάθεση και καλύτερη στύση χωρίς πρόωρη εκσπερμάτωση.

Είναι τα αποτελέσματα μόνιμα;

Μετά από χρήση τουλάχιστον 6 μηνών  το αποτέλεσμα είναι μόνιμο. Μετά από χρήση μικρότερου χρονικού διαστήματος  μπορεί να επιστρέψει το μήκος στο αρχικό του μέγεθος.

Πόσο συχνά πρέπει να χρησιμοποιείται το PHALLOSAN® forte;

Το PHALLOSAN® forte πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινά για τουλάχιστον 6-8 ώρες. Η χρήση μεγαλύτερης διάρκειας επιταχύνει το αποτέλεσμα. Πολλοί πελάτες φορούν το PHALLOSAN® forte καθημερινά μέχρι και 12 ώρες με μικρά ενδιάμεσα διαλείμματα.

Σε περίπτωση άλλων ερωτήσεων ή παρατηρήσεων οι ειδικοί μας στα τηλεφωνικά μας κέντρα είναι πάντα στη διάθεση σας.